Hushållsnära tjänster

Agaten erbjuder dig avlastning i hemmet och hjälper dig med de vardagssysslor du behöver hjälp med.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt ifrån ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. För oss är varje uppdrag lika viktigt.

Exempel på tjänster som vi erbjuder idag;

  • Extra promenader - Inget är så stärkande och befriande som att få röra sig ute.
  • Inköp i butik - I biståndsbeslutet ingår oftast inköp via web. Vi följer dock gärna med och handlar i butik. På köpet får vi frisk luft och en trevlig stund tillsammans.
  • Matlagning- Få saker är så trevligt som att laga mat tillsammans. Dessutom brukar det bli riktigt gott.
  • Hårvård - Kanske är det svårt att få till det där besöket hos frisören. Inga problem vi ordnar så att frisören kommer hem till dig.
  • Skötsel av husdjur - Det är inte bara vi människor som behöver ömhet och kärlek. Vi ser gärna till att ditt husdjur får samma omtanke.
  • Trädgårdsskötsel - Alla vill ha en fin och rogivande trädgård. Vi hjälper gärna till med detta.

Ovanstående tjänster är som sagt bara exempel på vad vi erbjuder idag. Vi har många fler tjänster på vår meny. Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller varför inte kontakta oss och berätta exakt vilken tjänst du önskar.

Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper hushållsnära tjänster av oss. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura. Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna.

Priset efter RUT avdrag för dessa tjänster ligger på 237,50 kronor inkl. moms.

Vi vill att du ska känna dig trygg. Alla våra medarbetare inom hemtjänsten bär arbetskläder och ID-brickor för din trygghet.

Välkommen att kontakta oss för ett gratis hembesök.

Läs mer om rutavdraget här

Kontakta oss för ett hembesök